Coronavirus (COVID-19)

Beste klanten en zakelijke relaties,

De afgelopen weken is ons leven drastisch veranderd. Het coronavirus raakt ons allemaal. We leven op dit moment in een onzekere tijd met vele vragen zonder antwoord. Wanneer is deze periode voorbij? Hoe ziet de wereld eruit als we het virus hebben overwonnen?  

Ondanks dat het virus ons allen uit elkaar haalt, zijn we op dit moment meer met elkaar verbonden dan ooit. Iedereen draagt bij aan de bestrijding tegen het virus. We doen dit samen.

Ook wij van MQ Statieven willen onze verantwoordelijkheid nemen in deze situatie. We treffen alle noodzakelijke maatregelen die nodig zijn om de veiligheid van onze klanten, zakenpartners en medewerkers te waarborgen. Deze maatregelen stellen ons in staat om de productie voort te zetten en u de kwaliteit en service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent:

  • we werken met een klein team;
  • we houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • we wassen en desinfecteren regelmatig onze handen;
  • we blijven thuis als we last krijgen van verkoudheidsklachten;
  • we ontvangen géén bezoek, tenzij dit noodzakelijk is voor ons levering- en productieproces.


Onze gedachten gaan uit naar de mensen die geconfronteerd worden met de gevolgen van het coronavirus. Dit kan zijn door ziekte of vanwege sociale of financiële gevolgen. Daarnaast willen wij onze steun betuigen en ons respect uitroepen naar alle mensen die elke dag keihard werken om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan en dit virus te bestrijden.


Let goed op jezelf én op elkaar.

Stay safe & Stay well!


Team MQ Statieven

MQ Statieve coronavirus